PONOSAN! NEMAJU ONI KRILA: Piksi podigao Srbiju NA NOGE posle plasmana na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

14.11.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije savladala je Portugal sa 2:1, a oduševljenje zbog direktnog plasmana na Mundijal nije mogao da sakrije selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

On je istakao takmičarski duh srpskih fudbalera.

- Mislim da smo potpuno zaslužili plasman na SP. Momci su odigrali takmičarsku utakmicu, sa dubokim uverenjem u pobedu, bez obzira što smo igrali sa mnogo jakom ekipom. Oni su za mene prvaci Evrope - počeo je Piksi, koji je podvukao da je ovo sjajna vest za srpski fudbal:

- Znali smo da nas samo pobeda vodi na željeno mesto. Mentalna snaga, zrelost, požrtvovanje, poštovanje principa koje sam tražio doneli su ponos Srbiji. Ništa se ne bi promenilo ni u suprotnom. Moj posao je da sve osmislim, ubedim igrače, sve je to rezultovalo ovim ishodom. Mislim da je i stručni štab odradio svoj deo posla. Svi smo verovali u to, pa nemaju oni krila! Pokazali smo veliko srce, volju - dodao je selektor Srbije.

Podsetimo da je Srbija sa tri boda sa "Luža" uspela da izbori prvo mesto u grupi A, ispred bivšeg prvaka Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading