Ronaldo Barsi zatražio špalir!

Autor:

Sport

17.12.2017

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledećeg vikenda igra se El Klasiko, a prva zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo je tražio špalir za svoju ekipu na Nou Kampu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Barsa će sigurno odbiti, ali to naravno ne smeta Realu da traži nemoguće od najvećeg protivnika.

- Bilo bi sjajno da nam to prirede, ipak smo mi dvostruki svetski prvaci - rekao je Kristijano Ronaldo nakon trijumfa protiv Gremija.

O čemu se radi?

Špalir se u El Klasiko mečevima desio samo jednom. Barselona je tada priredila "svečani doček" na terenu za Real koji je u prethodnom meču postao prvak, odužili su im se tako što su Ronaldinja i kompaniju razbili sa 4:1.

To je poslednja sezona pre dolaska Pepa Gvardiole na klupu, ali je tu počast Barsa pružila rivalu na "Bernabeu", no na "Kamp Nou" da se to desi?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ovakve stvari nisu neuobičajene u Španiji, ali teško je zamisliti da Barsa pruži to zadovoljstvo Realu naredne nedelje u "El Klasiku".


Real je dobio takvu čast u januaru 2015. protiv Valensije, a naredne godine posle Barsine svetske titule, Betis im je priredio isto.

Međutim, to su potpuno druge relacije, ovo bi zaista bilo nezamislivo, iako od jutros madridski mediji traže od Katalonaca da to učine i poklone se šampionu Evrope i sveta.

Barselona inače večeras u poslednjem meču pred "El Klasiko" dočekuje La Korunju, ako pobede, sledeće nedelje će u meč sa Realom ući sa +11 i utakmicom više. Ako dobiju Madriđane, čini se da će posle toga Primera biti formalnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading