TIM JE KOMPLETIRAN: Evo ko će sve uz Đokovića braniti boje Srbije!

Autor:

Sport

14.11.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim završnog Mastersa ATP tura u Torinu koji je startovao danas, najboljeg srpskog i svetskog tenisera sveta Novaka Đokovića gledaćemo i u bojama Srbije na predstojećem Dejvis kupu. Pripreme za ovo internacionalno takmičenje počinju u ponedeljak u Beogradu na terenima "TC Novak" i trajaće do 20. novembra.

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki i Novak Đoković

Tim povodom, teniski savez Srbije obelodanio da se na pripremama tima Srbije uz selektora Viktora Troickog nalaze i Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Ðere, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, dok će se najbolji teniser sveta Novak Ðoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku turnira  u Torinu.

Finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa biće održan od 25. novembra do 5. decembra 2021. godine u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino), a selekcija Srbije smeštena je u grupu F sa Nemačkom i Austrijom.

Naglasimo da će se u četvrtfinale plasirati prvoplasirana, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading