I HRVATI VERUJU U POBEDU SRBIJE: Vlahović će biti igrač odluke!

Autor:

Sport

14.11.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je odlučujuća utakmica u Lisabonu u kojoj će reprezentacija Srbije pokušati da obezbedi direktnu kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Protivnik je domaća selekcija Portugala, a samo ime nam govori da ovaj duel neće biti nimalo lak.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Zvezda domaće reprezentacije, Kristijano Ronaldo, nakon remija u Dablinu se oglasio putem svog Instagram profila uoči duela sa Srbijom što je izazvalo i reakcije kod naših komšija - Hrvata.

U to ime, hrvatski portal "Jutarnji.hr" podelio je tu vest pod naslovom: "Ronaldo zadnjom objavom isprovocirao srpske navijače, evo što je napisao pred bitku za Mundijal"

I dok ovdašnji navijači nemaju dilemu, kao ni selektor Dragan Stojković Piksi, pojavili su se i interesantnu komentari hrvatskih navijača koji komentarišu predstojeći duel "orlova". 

Napomenimo još i da selekcija Hrvatske, danas od 15 časova igra takođe odlučujući meč za plasman na Mundijal, u Poljudu, protiv reprezentacije Rusije. 

Foto: printscreen/index.hr

 

Foto: printscreen/index.hr

 

Foto: printscreen/index.hr

 

Foto: printscreen/index.hr

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading