SRBIJA NEMA ŠTA DA TRAŽI U LISABONU: Miljenik Delija RASTUŽIO naciju pred meč odluke u Portugalu!

Autor:

Sport

14.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko pakla do raja! Tako Lazar Marković i Hugo Vijeira gledaju na odlučujući meč između Portugala i Srbije (20.45, Nova S), posle kojeg ćemo saznati ko direktno ide na Svetsko prvenstvo iz A grupe kvalifikacija, a ko će put do Katara 2022. morati da traži kroz težak baraž.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije slave gol protiv Katara

Markec, Srbin koji je uspešno igrao u Portugalu za tamošnje velikane Benfiku i Sporting, veoma je optimističan pred odlučujući okršaj u Lisabonu. On dobro zna šta izabranici Dragana Stojkovića Piksija večeras mogu da očekuju protiv fudbalera iz zemlje u kojoj je igrao i to na stadionu na kojem je proveo prelepih godinu dana.

ODLIČNA KOMBINACIJA IGRAČA

- Portugalci su moćna ekipa. Igrao sam protiv njih, ali i bio saigrač nekim od momaka koji će igrati protiv nas. Zaista je reč o odličnom timu s jakim pojedincima, koji mogu da reše meč jednim potezom. Iskusni su i imaju dobru kombinaciju starijih i mlađih igrača. Stvarno su ozbiljna ekipa. Ipak, svi smo uz "orlove" večeras. Poželeo bih momcima sreću i da samo igraju hrabro, kao i dosad. Srbija igra dobar fudbal, imamo fantastične igrače i iskreno mislim da ćemo večeras direktno na SP u Katar - poručuje uzdanica Partizana i nastavlja:

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

- Proveo sam zaista lepe trenutke na Lužu, čujem se sa bivšim saigračima, ali nismo pričali o večerašnjem duelu. Atmosfera na tribinama na mečevima nacionalnog tima nije ista kao kada igra Benfika, ali biće pun stadion. Svi srpski igrači su navikli na pritisak s tribina i mislim da za nas neće biti problema. Pobediće moja Srbija.

S druge strane, Portugalac koji je uspešno branio boje u Crvenoj zvezdi upravo se uzda u ambijent na "Lužu". On je svestan da je ulog ogroman, "navigatorima" je dovoljan i bod, pa Vijeira veruje da njegovi zemljaci neće preterano srljati.

SVI SE DOBRO POZNAJU

- Ubeđen sam da će biti vrela atmosfera večeras. Pravi pakao svetlosti (prim. aut. Luž znači svetlost). Očekujem da bude slično kao na beogradskoj Marakani - kaže Vijeira, uz veru u kvalitet sunarodnika:

Republika

Foto: Starsport

Vijeira ubeđen da Srbija "pada" na "Lužu"

- Srbija ima odličan tim i, verujte mi, to savršeno znaju i selektor Portugala Santos i igrači. Imate igrače koji svakome mogu da daju gol. Izdvojio bih Marka Grujića, čije igre pomno pratim jer nastupa s uspehom za Porto, i vašeg kapitena Dušana Tadića, koji je odličan asistent. Naravno, glavno oružje svakog tima su napadači, a vi imate vrhunski tandem Dušan Vlahović - Aleksandar Mitrović. S druge strane, ubeđen sam da mi nećemo rizikovati jer nema potrebe. Bila bi druga priča da je Portugalu neophodna pobeda, ali nas i remi vodi na Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading