EKSKLUZIVNO! Kidao je na Marakani - BOMBARDER u PARTIZANU?

Autor:

Sport

13.11.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan u januaru želi da vrati vezistu Luku Stojanovića (24) saznaje Srpski telegraf! Prema informacijama našeg lista, Aleksandar Stanojević, trener crno-belih, u dogovoru sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, pozvao je momka koji je od 2010. do 2012. bio u omladinskoj školi "parnog valjka".

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

Grb Fudbalskog kluba Partizan

Rođeni Beograđanin odgovorio je pozitivno na signal iz Humske i realizacija dogovora mogla bi da usledi uskoro.

Prednost lidera Superlige Srbije je što Luka 31. decembra ove godine postaje slobodan igrač jer neće produžiti ugovor sa Čikago Fajerom, u koji je došao u februaru prošle godine.

Luka je 2019. godine u duelu protiv Crvene zvezde na Marakani lobovao Milana Borjana sa preko 45 metara i time podigao navijače na noge.

 

 

Stojanović je u Čikagu odigrao 29 utakmica i postigao osam golova (sve ove sezone), a prošle je upisao samo dva meča zbog pauze izazvane koronavirusom.

Republika

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Partizana i Čukaričkog Luka Stojanović

Bivši igrač B tima Sportinga iz Lisabona, Apolon Limasola, Muskrona, Antverpena i Čukaričkog nedavno je rekao da ne isključuje povratak u Partizan.

Luka bi došao besplatno jer mu 31. decembra ističe ugovor sa Čikagom:

- Ostaje žal zbog toga što nikada nisam debitovao za Partizan. Sa ove tačke gledišta, neke stvari bih možda drugačije uradio, ali, opet, svaki potez i odluka donose određeno iskustvo. Ne isključujem povratak - istakao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading