RONALDO SE MOTA U PIKSIJEVOJ GLAVI? Stojković već zna prvih 11 za EPSKI okršaj u Lisabonu! (MOGUĆI SASTAV)

Autor:

Sport

13.11.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju sa početkom od 20 i 45 u Lisabonu sastaju se fudbalske selekcije Portugalije i Srbije. Pobednik ovog meča ide direktno na Mudnijal u Kataru, a domaću selekciju i bod vodi direktno na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

 

Obe ekipe nakon devet odigranih kola imaju po 17 osvojenih bodova, međutim, Portugalci imaju bolju gol razliku od našeg tima, Stoga pasuje im i nerešen rezultat.

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi će po svemu sudeći izvesti standardnih 11 igrača, s tim što je pozicija defanzivnog veziste i dalje pod znakon pitanja. Da li će Piksi posegnuti za Nemanjom Gudeljom ili Nemanjom Maksimovićem, ostaje nam da vidimo do samog početka utakmice u nedelju.

Potencijalni sastav Srbije: 

Rajković - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Radonjić, Kostić - Gudelj (Maksimović), Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić - Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović.

Kako protiv Kristijana Ronalda i družine? Glavno je pitanje koje muči sve, a najviše našeg selektora...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading