ŠOK NA MARAKANI: Čeferin saopštio NAJGORU vest za Zvezdu!

Autor:

Sport

13.11.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je kažnjena zbog izgreda navijača na meču sa Midtjilandom.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

UEFA je sankcionisala Crvenu zvezdu, koja će zbog toga dočekati Ludogorec pred praznim tribinama, a moraće da plati i 45.000 evra.

Ipak, to nije sve. Za meč između srpskog i bugarskog šampiona na Marakani je bio planiran dolazak Aleksandra Čeferina.

Predsednik UEFA trebalo je da bude gost Crvene zvezde na poziv prijatelja Dejana Stankovića i Zvezdana Terzića, piše Informer. Ipak, on je svoj dolazak u Beograd odložio do daljeg, zbog kazne koju su crveno-beli dobili.

- Čeferin poznaje mnogo ljudi iz Zvezde, pre svih trenera Dejana Stankovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Slovenac često ide na međunarodne utakmice, ali nikad nije bio gost na nekom meču na “Marakani”. Sad je trebalo da dođe, odgleda utakmicu sa Ludogorecom, a onda i popriča sa upravom Zvezde o projektu rekonstrukcije stadiona. Projekat postoji, u Zvezdi već imaju ceo plan, ali želeli su da i Čeferin bude upućen u buduća dešavanja. Možda bi čak i UEFA pristala da da deo novca za finansiranje projekta - rekao je izvor “Informera” i dodao:

- Zvezdu čeka oštra kazna, a Čeferin je zaključio da ne bi bilo u redu da dođe bude gost kluba protiv kojeg je pokrenut disciplinski postupak zbog ozbiljnog prekršaja. Projekat rekonstrukcije “Marakane” biće mu predstavljen nekom drugom prilikom.

Meč između Crvene zvezde i Ludogoreca na programu je 25. novembra na stadionu Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading