MILJENIK SEVERA RAZBESNEO DELIJE: Po njemu Srbija nema nikakve šanse u Lisabonu!

Autor:

Sport

13.11.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra nas očekuje jedna od najvažnijih utakmica u reprezentativnom fudbalu. Selekcija Srbije će u Lisabonu odigrati odlučujući meč sa plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a protivnik je domaćin, Portugal. Mnogi ne žele da propuste ovaj meč, a jedan od njih je i nekadašnji špic beogradske Crvene zvezde, Ugo Vijeira.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda u nekadašnjem sastavu 

Miljenik navijača sa severa "Marakane" već godinama je u braku sa Srpkinjom Ninom, roditelji su dvoje dece a trenutno žive u Rumuniji gde je Vijera od letos član Univerzitatee iz Krajove.

- Voleo bih da obe reprezentacije odu na Mondijal u Katar, bilo bi zanimljivo gledati ih na šampionatu. Kad se ima u vidu kvalitet, siguran sam da to može i da se dogodi - kaže u razgovoru za Sportski žurnal Ugo Vijeira.

Ipak i on, kao i kladionice, prednost daje svojim zemljacima.

- Dao bih prednost Portugalu, jer je naš tim zaista jak i imamo Kristijana Ronalda - potencira Vijeira i dodaje:

- Nije lako stopirati ga, uvek daje maksimum i mislim da će Srbiji biti prilično teško da ga zaustavi. Nije, međutim, portugalska reprezentacija samo Ronaldo. Bruno Fernandeš, Renato Sančes, Andre Silva, Žoao Feliks... Imaju veliki kvalitet. Pepe ne igra i to je dobra vest za vas Srbe - kaže Portugalac.

Foto: Starsport

Ugo Vijeira

Vijeira takođe tvrdi i da je Srbija sada daleko ozbiljniji tim nego pre nekoliko godina, kada je boravio u našoj zemlji.

- Srbija je mnogo jača nego pre, dobra je reprezentacija. Mitrović i Tadić su odlični igrači, ali nisu samo oni. Imate Vlahovića, Jovića, Grujića. Nadam se dobroj utakmici - zaključio je Ugo Vijera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading