BOLJI OD LEONARDA I SADIKA? Želja Partizana je prava fudbalska ZVER - jede sve pred sobom!

Autor:

Sport

12.11.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo uprave Fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev govorio je o najvećoj želji, tj fudbaleru Eupena Žulijenu Engoju koga je u nekoliko navrata želeo da dovede u Humsku.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Ilustracija

Nesuđeno pojačanje Partizana Žulijan Engoj

Iako je dogovor bio blizu ostvarenja, do konačne saglasnosti na relaciji klub - igrač nije došlo. Iliev je otkrio da bi Engoj bio najbolji stranac koji je nosio crno-beli dres:

 

 

- Najveća želja mi je bio igrač Eupena, Žulijan Engoj. To je igrač za koga sam mislio da će biti najveći koji je igrao u Partizanu. To su krupne reči, pogotovu kada znamo kakav su trag ostavili strani igrači poput Leonarda, Sadika i sada Rikarda, ali sam ubeđen da bi nakon Partizana on mogao da napravi transfer koji bi bio najveći na našim prostorima- rekao je Iliev za "Meridian sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

12.11.2021 16:09

Prosecan igrac. Prosle sezone u prvenstvu na 32 utakmice postigao 6 golova i jednu asistenciju. Ove sezone za sada samo dva gola.

С,ава

12.11.2021 16:11

Dok g.Ilijev sanja prvo mesto se topi i to sad kada su počeli mrazovi!!!