RADI SE O GRUBOJ GREŠCI? Oglasio se Vazurin advokat, imao je šta da kaže!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

12.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan, ne zna ništa o krivičnoj prijavi koja je protiv njega podneta po nalogu posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu, a u saradnji s policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Miloš Vazura

Vazura u razgovoru za Srpski telegraf tvrdi da još nije dobio poziv po optužbama da je zloupotrebio službeni položaj.

VIŠE OSUMNJIČENIH

- Sačekaću da me pozovu. Ne znam o čemu se tačno radi i zbog toga ne mogu da komentarišem - kazao nam je Vazura i uputio nas na svog advokata Veljka Delibašića.

On nam je poručio da će učiniti sve da bi skinuo ljagu s Vazurinog imena, te s nestrpljenjem očekuje poziv nadležnih organa. Osim protiv prvog operativca crno-belih, tužilaštvo je pokrenulo istragu i protiv Branka Banovića, sportskog direktora Biciklističkog kluba Partizan, sekretarke za sport i omladinu Dragane Bjelović i jednog savetnika u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda.

- Apsolutno nema govora o krivičnom delu. Miloš Vazura nema niti jedno delo. S nestrpljenjem očekujemo poziv tužilaštva i odmah ćemo se odazvati da bi to razjasnili. On nema nikakve veze s optužbama - kaže Delibašić za Srpski telegraf.

SAZNAO IZ MEDIJA

Kako navodi, on i njegov klijent su za prijavu saznali iz medija.

- Zasad nismo dobili nikakvu prijavu. Sigurni smo da gospodin Vazura nije učinio nijedno krivično delo. Očekujemo poziv da bismo otišli u tužilaštvo i skinuli ljagu s imena Miloše Vazure - dodaje beogradski advokat.

Delibašić je, kako kaže, zastupnik samo Milošu Vazuri, ne i Branku Banoviću iz Biciklističkog kluba Partizan, koji je takođe pod lupom tužilaštva.

- Verovatno se radi o gruboj grešci. Pomoći ćemo državnim organima da tu grešku isprave - zaključio je Delibašić.

VAZURA NEMA VEZE SA BUNKEROM U HUMSKOJ

Vazura je, podsetimo, i početkom godine bio pozvan na saslušanje, a povod je bio hapšenje Veljka Belivuka na stadionu FK Partizan, gde je restoran bio pretvoren u navijački bunker, kako se tada pisalo.

- Da, bio je da da izjavu. Pitali su ga ko koristi restoran FK Partizan. Bukvalno jedna rečenica. Gospodin Vazura nema veze s tim - ističe Delibašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading