TO SMO ŽELELI DA ČUJEMO: Piksi bacio Srbiju u TRANS posle ubedljive pobede!

Autor:

Sport

11.11.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković bio je zadovoljan pobedom nad Katarom.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Srbija je savladala domaćina Svetskog prvenstva na Marakani sa 4:0.

- Prvi deo utakmice protekao je kako smo i želeli, u ritmu koji je bio zadovoljavaući, ali ne preterano agresivan. Uspeli smo da otvorimo utakmicu pred kraj prvog dela meča. Drugo poluvreme je bilo bolje, bilo je šansi i golova, jedna dobra trening predstava - rekao je Piksi posle utakmice za "Sport klub".

Stojković je na ovom meču na teren izveo kombinovani sastav.

Trudim se da odluke koje donosim budu dobre za tim, mislim da ni danas nisam pogrešio, videli ste sve ovo na terenu kako se odvija, kako idu zamene. Mislim da je dovoljna minutaža za sve koji su igrali i koji su ušli, potpuno zadovoljavajuće.

Srbiju sad čeka odlučujuća utakmica protiv Portugala u Lisabonu 14. novembra.

Na kraju smo brzih i kratkih kvalifikacija, počeli smo u martu, a završavamo u nedelju. Znali smo 99 odsto da će utakmica u Lisabonu odlučivati za prvo mesto. Ponosan sam na naš tim koji je u ovim utakmicama uspeo da pokaže kvalitet i što je najvažnije da ostanemo u borbi za prvo mesto. Najvažnija i teška utakmica, jedan veliki izazov za naš tim.

Piksi je i dalje ubeđen u trijumf njegovih momaka u glavnom gradu Portugala.

Pa ja mislim da mi ne znamo drugačije, bar ja ne znam. Biće otvorena utakmica, pokušaćemo da nastavimo da igramo dobro i ostvarimo rezultat koji će nam biti potreban da budemo prvi. Najvažnije je da se Srbija bori za prvo mesto, ne za drugo, ne za treće, već za prvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading