ZVEZDA SE NA ZIMU REŠAVA STRANCA! Deki presekao!

Autor:

Sport

11.11.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ugovora na tri i po godine jasno je da Francuza više nećemo gledati na Marakani

Republika

Foto: Starsport

Jedan Francuz manje od zime na stadionu Rajko Mitić


Za sada još nema zvanične potvrde ali je sasvim jasno da za Aksela Bakajoka nema mesta na stadionu Rajko Mitić.

Doveden u četu Dejana Stankovića kako bi pre svega doneo prodornost i brzinu, Francuz je slabo šta imao da prikaže u proteklih 12 meseci. 

Dolazak Aksela Bakajoka, za razliku od nekih drugih stranaca, nije previše opteretio kasu Crvene zvezde. On u Ljutice Bogdana ima mesečna primanja od 12.000 evra, i nalazi se u grupu slabije plaćenih igrača. Takođe, Inter ga je prosledio crveno-belima bez nadokande, uz dogovor da velikanu iz Milana pripadne 15 posto od nareddnog transfera. Sva je prilika da do istog neće doći.

Jasno je da je izgubio poverenje Dejana Stankovića i da bi u nareddnom periodu bespotrebno zauzimao mesto stranca. Jeste pokazao da poseduje brzinu, ali očigledno ne i ostale potrebne reference. Čak je povremeno delovao taktički neuobučen, što je neshvatljivo za momka koji je veliki deo karijere proveo u akademiji Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Војислав Илић

12.11.2021 05:27

О хвалим те боже да се неко у ЦЗ сетио треба решавати под хитно глупости које је Мркела чинио и чини. Поставља се кључно питање када ће се неко сетити да склони Мркелу да не прави више штету. И не само Бакајоко ту су сигурно и Фалко,Диами, Живковић и ....