EKSPLOZIJA NA OSTRVU: Džerard se ZVANIČNO vratio u Premijer ligu!

Autor:

Sport

11.11.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni engleski fudbaler i trener Stiven Džerard od danas je i zvanično imenovan za novog menadžera Aston Vile.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiven Džerard

Kao što je i ranije najavljeno, Aston Vila je platila kompenzaciju u iznosu od četiri miliona funti timu Glazgov Rendžers, koji je poželeo sreću Džerardu.

Podsetimo se, bivši fudbaler Liverpula je sa mnogo uspeha predvodio Rendžers od leta 2018. godine. Uspeo je da prekine dominaciju Seltika i vratio Rendžers u Evropi, gde je stigao i do nokaut faze Lige Evrope. 

 

 

- Aston Vila je klub bogate istorije, druge tradicije i veoma sam ponosan što sam postao trener prve ekipe. U prvom razgovoru sa klubom mogao sam da primetim veliku ambiciju i da se upoznam sa značajnim projektom. Želim da se zahvalim i svima u Glazgov Rendžersu što su mi dali šansu da prevodim takav jedan veliki klub. Osvajanje rekordne 55. ligaške titule uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Zahvaljujem se igračima, svima u klubu i navijačima i želim im sve najbolje u budućnosti - rekao je Džerard na promociji u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading