SVE ĆE DA PUCA I PRŠTI! Oglasio se selektor uoči velikog meča!

Autor:

Sport

10.11.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će pre gostovanja u Lisabunu i utakmice godine protiv Portugalije, morati da odradi meč na stadionu "Rajko Mitić" sa Katarom.

Republika

Foto: Starsport

Selektor sa pomoćnicima

Dok su Orlovima misli usmerene ka onome što ih čeka u nedelju (18) na "La Lužu", Katar je kao domaćin narednog Mondijala potpuno rasterećen, pa je selektor Feliks Sančez na konferenciji za medije izneo očekivanja za meč protiv srpske reprezentacije.

– Ova dva preostala meča su nam važna, to su dobre pripreme za Arapski kup koji nas čeka narednih nedelja. Znamo da nas čeka jak tim koji se sprema za odlučujući meč kvalifikacija protiv Portugala. Bilo nam je teško i u prvom duelu u Debrecinu i znamo da ćemo morati da budemo na vrhunskom nivou ako želimo da imamo šansu - rekao je selektor Sančez.

Slično razmišlja i golman Katara Jusef Hasan Mohamed Ali.

– Imali smo malo vremena za pripreme. Trener nam je objasnio šta treba da radimo. Svesni smo da smo doživeli težak poraz u Debrecinu ali moramo da zaboravimo na to i da damo sve od sebe da odigramo dobar meč - istakao je Hasan.

Utakmica Srbija - Katar igra se u četvrtak od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading