(VIDEO) Ulice Sent Etjena gorele, ŽESTOK OBRAČUN POLICIJE I HULIGANA!

Autor:

Sport

16.12.2017

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Sent Etjena, nezadovoljni rezultatima svog tima, iskalili su svoj bes nakon poslednjeg prvenstvenog meča na ulicama grada, a veliki broj pripadnika policije jedva je održao kontrolu oko stadiona i u širem gradskom jezgru.

RepublikaFoto: youtube.com/Blash Show
Vatrene scene iz Sent Etjena

Ponovo fudbal i još jedno navijačko nasilje dogodilo se na ulicama Sent-Etjena, pred zidinama stadiona "Žofroa Gišar" gde je domaći tim, u petak uveče, pretrpeo težak poraz od Monaka (0:4) što je razgnevilo pristalice "Zelenih".

Najveći neredi dogodili su se odmah po njihovom izlasku sa stadiona, huligani su napali policiju jakim pirotehničkim arsenalom, od baklji preko raketa, pa je sve u jednom trenutku, za neupućene, delovalo kao novogodišnji spektakl, ali bilo je daleko od toga.

Nakon duže drame i povlačenja policije pred huliganima, pripadnici organa reda i mira uspeli su da uspostave kontrolu pred ruljom.

Policija je čak morala da obezbedi i svlačionice fudbalera, kako im razulareni huligani ne bi prišli i direktno se obračunali sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading