SAVEZ GA SMENIO ZBOG ZVEZDE: Nastavljen RAT crveno-belih i FSS!

Autor:

Sport

10.11.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljko Ristić, dosadašnji predsednik Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, razrešen je dužnosti, saznaje "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Ristić više neće obavljati pomenutu dužnost zbog "sukoba interesa", jer je on u isto vreme i član Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Ristić je uklonjen i sa sajta Fudbalskog saveza Srbije, gde je sada kao predsednik Medicinske komisije stavljen prof. dr Nebojša Tasić.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Smenjen - Miljko Ristić

Podsetimo, ova odluka "kuće fudbala" dolazi u turbulentnom periodu, kada su se intenzivirali sukobi na relaciji Ljutice Bogdana - Terazije, a uoči meča Portugal - Srbija, koji je "Orlovima" ključan kako bi obezbedili direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mlk

10.11.2021 13:33

U FSS ne sme biti niko ko je clan bilo kog drugog tima u Srbiji zbog sukoba interesa.

aleksandar

10.11.2021 19:57

Realno sramota je ovo sto rade. Izuzetno korektan covek i vrsan strucnjak u svojoj oblasti

@Mlk

10.11.2021 20:03

Kakav sukob interesa nemoj da si smesan, kako je zecevic stalno na skupstini u Humskoj, predsednik olimpijskog komiteta i ima funkcije u fudbalskom savezu. Mnogo toga ima sto ljudi ne vide ali se nadam da vidi ko treba dok ne bude kasno. Radi se o ekstremno nepostenim i koristoljubivim ljudima