TO JE KAO RELIKVIJA: Dragović progovorio o rivalstvu Zvezde i Partizana, pa isprozivao rivala za KIKS!

Autor:

Sport

10.11.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović se vratio reprezentativnim obavezama, a medijima u Austriji je govorio o Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović pričao Austrijancima o Zvezdi

Dragović je ponovo u reprezentaciji Austrije nakon preležanog virusa korona.

Bolelo me je što nisam mogao da budem s reprezentacijom prvi put posle 10 godina. Vakcinisan sam, tako da mi nije bilo teško. Samo sam izgubio čulo ukusa i mirisa, nije bilo drugih simptoma. Ponovo sam u vrhunskoj formi, nedavno sam igrao sve utakmice za Zvezdu na tri dana - rekao je Dragović.

Sjajni defanzivac je u 13 mečeva ove sezone već postigao tri gola za crveno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Milan Borjan

- Nisam ranije toliko puta tresao mreže ni na treningu, ali stvari trenutno idu baš dobro - rekao je Dragović, istakavši uticaj Dejana Stankovića.

Godinama je igrao u Italiji, pazi na svaki detalj. Više voli da pobedi 1:0 nego 3:2, pa zna koliko su detalji, kao što su prekidi, važni. Mislim da su prošle sezone postigli 44 gola iz prekida, ove sezone ih nema toliko, ali ih intenzivno treniramo. Stanković mi uvek daje savete kako da se krećem, a onda to pokušavam da sprovedem. Srećom, lopta mi je dva puta pala na nogu i jednom na glavu.

Dragović je pričao o trci za šampiona Srbije u kojoj trenutno vodi Partizan.

Izgubili smo u gostima krajem oktobra ( od Radnika u Surdulici prim.aut.) i to nas je mnogo bolelo. Srećom, Partizan je zabrljao ovog vikenda. Zaista moramo da gledamo samo utakmicu po utakmicu i da pokušamo da osvojimo šampionat. Imamo još dva derbija, moramo nekako da ih pobedimo ako želimo da budemo prvaci.To je za naše navijače kao religija, za njih ne postoji „plan B“, nema drugog mesta. Njima je najvažnije da se pobedi Partizan i da se osvoji titula - rekao je Aleksandar Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading