OVO SU NAJLUĐE KONFERENCIJE U SRPSKOM FUDBALU: Izbeglice, psovke, kuvanje ručka i lastiš u trikou!

Autor:

Sport

09.11.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zasenio je pobedu svojih izabranika protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:1) zbog napuštanja konferencije za medije. Razlog je bilo pitanje koje je glasilo: "Da li je Voša morala da izgubi jer bi u suprotnom bodovna razlika između Zvezde i Partizana bila prevelika?" Uputio ga je čovek za kog se kasnije ispostavilo da uopšte nije novinar i predstavnik lokalne radio-stanice, a taj ispad samo je jedna od bizarnosti u obraćanjima domaćih stručnjaka.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Predstavljamo vam najluđe konferencije za medije pre fudbalskih utakmica u Srbiji i posle njih.

Grof: Novinar oslobođen fizičkog

Miodrag Božović bio je surov prema novinarima posle poraza Crvene zvezde protiv čačanskog Borca (1:5) na Marakani u Kupu Srbije, kada je dobio i crveni karton. On je tada napao pojedine novinare za neprofesionalno izveštavanje, a na udaru se našao Darjan Nedeljković iz Mocartsporta.

Republika

Foto: Starsport

- Gospodin iz Mocarta bio je oslobođen fizičkog verovatno. Možda je radio u onom trikou na gredi i igrao školice s curicama. Nikad ga lopta nije pogodila, a uporno daje tekstove protiv mene - rekao je tada Grof.

Kosanović - Kuvanje ručka i doping kontrola za trenere

Iskusni Milorad Kosanović dva puta je držao konfliktne konferencije za medije. Prvo je napravio seksistički skandal kada je napao jednu novinarku zbog pitanja.

- Ne mogu da slušam gluposti, gospođa je umislila da poznaje fudbal. Idi kući, spremaj ručak - poručio je Kosanović.

Republika

Foto: Starsport

Potom je predlagao da se uvede doping kontrola i za trenere, aludirajući na ponašanje Nenada Lalatovića kraj klupe, uz reči da neko normalan ne može da se breca na svaku situaciju.

Lalatovićeve sočne psovke

Nenad Lalatović takođe je začinio konferencije nekoliko puta, ali pamti se ona u Kruševcu, kada je vodio niški Radnički. Posle meča je nekome u loži pokazivao srednji prst, a potom krenuo sa sočnim psovkama.

Republika

Foto: youtube.com/Fk Vojvodina

- Je*em ja tebe u usta, je*em ti mater mrtvu, onu seljačku. Pi*ko, je*aću ja tebi sve, pi*ko! Dođi ovde pi*ko jedna! Ko je pustio ovog dripca ovde da dođe i mene vređa. Za mene je konferencija završena. Pustila si da me čovek ovde psuje i vređa. Sram te bilo - urlao je Lalatović.

Mojsilović: Nikolić je ćelavi prepotenko

Pamti se i konferencija Stevana Mojsilovića, tadašnjeg trenera Rada, koji je odmarao igrače u porazu od Crvene zvezde.

On je tada odgovorio Marku Nikoliću, kao strategu Partizana, koji ga je isprozivao zbog tima koji je izveo na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

- On je ćelavi prepotenko. Bolje mu je da gleda svoja posla, da spusti nos. Otkako je u Partizanu, samo preti, ne bavi se svojim poslom, on je trenerska prevara - istakao je Mojsilović.

Tumba, Kovinjalo, izbeglica i tužba

Skandal je imao i Ljubiša Tumbaković pre 19 godina, kada je optužio Nedeljka Kovinjala, legendarnog novinara RTS, da "već godinama i po svaku cenu pokušava da bude njegov kritičar".

Republika

Foto: Starsport

Takođe mu je poručio " da će doći glave, izbeglici u njegovom Beogradu". Posle svega, čuveni novinar se oglasio saopštenjem da će tužiti Tumbu zbog povrede ugleda.

Đukić: Rođen sam u je*enom Štitaru

Miroslav Đukić, kao trener Partizana, takođe je imao monolog posle poraza od niškog Radničkog 2018. On je pisanja medija nazvao "džukačkim i dripačkim".

Republika

Foto: Starsport

- Nisam ja rastao u sunčanoj Valensiji s lepim štiklicama. Ja sam rođen u je*enom Štitaru, dripac sam, kao i vi - jasan je bio Đuka.

Krunić poljubio Šarca

Bilo je vatreno između Sime Krunića (Čukarički) i Dragana Šarca (Radnički Niš).

Republika

Foto: fkcukaricki.com

Simo se obraćao Nenadu Lalatoviću, koji je dobio crveni karton zajedno sa Vidakom Bratićem, a onda je odjednom odlučio da Lalatovićevog pomoćnika Šarca poljubi, uz reči: "Ti si moj brat, volim te."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading