NEĆE NA MUNDIJAL ZBOG SMRTNE KAZNE: Priznao da je GEJ, a sada ne može da ispuni životni san!

Autor:

Sport

09.11.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Adelejd junajteda Džoš Kavalo je nedavno obelodanio da je gej, a sada je u šokantnoj ispovesti priznao da se boji da će ga neko ubiti na Svetskom prvenstvu koje se igra 2022. u Kataru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoš Kavalo proznao da je gej

Australijanac je u intervjuu za "Gardijan" priznao da strahuje od odlaska na Mundijal zbog konzervativnih zakona koji postoje u Kataru.

- Tužan sam kad vidim takve stvari. Pročitao sam da postoji smrtna kazna za gej ljude u Kataru. To je nešto čega se bojim i ne bih hteo da idem u Katar zbog toga. Za fudbalera je odlazak na Svetsko prvenstvo najveća nagrada, ali ne u zemlju koja ne podržava homoseksualce i gde bih strahovao za vlastiti život. Moram se zapitati šta mi je važnije - karijera ili život- iskren je bio Kavalo. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kavalo ne ide u Katar ako dobije poziv

On još uvek nema nastup u seniorskom timu Australije, ali je upisao jedan meč za mlađe selekcije i nada se da bi u skorije vreme mogao da dobije poziv selektora.

Osvrnuo se i na podršku koju je dobio od mnogih fudbalera i poznatih ličnosti.

- Osećaj je neverovatan, ne mogu to da vam opišem. Sada kada moji saigrači i svet znaju sve, osećam se nezaustavljivo. Neopisiva je sloboda koju sada osećam- ispričao je Kavalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading