POTVRĐENO: Partizan RASKINUO ugovor sa STRANCEM!

Autor:

Sport

08.11.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Opoku Agjemang je početkom septembra stigao na probu u Partizan, koju je napadač iz Gane na kraju i uspeo da prođe.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan je sa Agjemangom potpisao ugovor na godinu dana sredinom septembra i činilo se da će do kraja sezone predstavljati dostojnu rezervu Rikardu Gomešu.

Ipak, pošto je tokom protekle sezone bio deo jedne nameštene utakmice u šampionatu Gane kao fudbaler Ašanti golda, tamošnji fudbalski savez nije hteo da mu da licencu za nastupanje u Superligi Srbije.

Zbog toga se Agjemang vratio u domovinu, a ubrzo je Partizan sa njim i raskinuo saradnju.

Novi šampionat Gane počeo je 31. oktorba, a Agjemang je već odigrao dva kola za svoj Ašanti, a upravo je u meču protiv Karele, odigranom proteklog vikenda, postigao i prvenac u novoj sezoni.

Prava je šteta što nije dobio priliku da debituje za Partizan, kojem bi bio od velike pomoći u nastavku teške sezone, pogotovo imajući u vidu da Rikardo Gomeš nema pravu zamenu.

Na priloženom snimku možete videti Agjemangov pogodak sa bele tačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading