MUK U BARSELONI: Ćavi zvanično predstavljen, pa progovorio o Mesiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.11.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Barselone, a od danas zvanično trener Katalonaca, Ćavi Ernandez je na predstavljanju progovorio o bolnoj temi - Lionelu Mesiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi se vratio na "Kamp Nou"

Živa legenda Barselone vratila se u svoj klub i na mestu glavnog trenera zamenio je Ronalda Kumana.

Ćavi je dve godine vodio Al Sad, sa kojim je bio veoma uspešan, a tamo je igrao četiri godine i završio igračku karijeru.

- Važno mi je što znam sve u svlačionici, Buskets, Alba, Ter Štegen i Pike su igrali sa mnom. Biće teško, ali volim izazove. Znam da će biti teško, ali spreman sam. Cilj je da uživam i da se dobro zabavim. Hvala navijačima na podršci- rekao je Ćavi i dodao:

- Veoma sam se brzo vratio ovde, život mi se za tri dana promenio. Predsednik me je zvao i rekao mi da sam ja 'izabrani'. Rešili smo sve oko mog dolaska, očekivanja su velika i rezultati će se tražiti odmah. Cilj je da vratimo Barselonu na pravi put, da pobeđujemo i da uživamo. Nadam se da ću doneti ovde trofeje.

Onda je otkrio da se čuo sa Lionelom Mesijem koji letos napustio "Kamp Nou" posle dve decenije.

- Leo Mesi je poslao poruku i poželeo mi je sreću. On je neverovatan, ali više nije ovde. Nisu tu ni Eto ni Ronaldinjo. Ne mogu da mislim o njemu, ni o njima, kada oni više nisu u ovom klubu. Moramo da gledamo u budućnost- rekao je Ćavi.

Mesi i Ćavi su zajedno igrali 12 godina i osvojili su tri Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading