JUNAK PROLETERA DOLIVA SO NA RANU GROBARIMA: Znao sam! Rikardo ne zna drugačije da šutne

Autor:

Sport

08.11.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan je sinoć doveo u pitanje jesenju titulu. Ramijem u Humskoj protiv novosadskom Proletera, smanjila se bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak koji je prelomio meč Partizan - Proleter

Ključni trenutak u meču odigrao se u 67. minutu kada je sudija pokazao na belu tačku u korist Partizana, zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. 

Rikardo je namestio loptu na belu tačku, koja mu je, ispstaviće se i najslabija, a golman Proletera - Petrić uspeo je da odbrani jedanaesterac najboljem strelcu među crno-belima. 

- Skautirao sam ga sa trenerom golmana Vojislavom Vukićem, imali smo i sreće što je Bibars Natho ranije izašao, on je majstor za penale, mislim da u Srbiji nije promašio nijedan. Ali mi je Vukić pred meč rekao: ’Ako ti bude šutirao Gomeš, znaj da ide u tvoju levu stranu, poluvisoko. Prilazi lopti, pa zamahne na svoju levu stranu, sačekaj ga, šutira u tvoje levo, ne zna u drugu stranu’. Tačno je tako i bilo – otkrio je Petrić za Mozzart sport

Golman novosadske ekipe je prošle sezone takođe odbranio penal Partizanu. Tada je tragičar bio mađarski reprezentativac Filip Holender.

Kada se sve sabere, Rikardo ne bi trebalo da više izvodi jedanaesterce za crno-bele, jer je tokom dva boravka u Humskoj izveo osam jedanaesteraca, a promašio je čak četiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading