DA LI NAM JE OVO GODINAMA FALILO? Rajković PODIGAO naciju na noge pred meč sa Portugalom!

Autor:

Sport

08.11.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Predrag Rajković je rekao kako svi reprezentativci izuzetno motivisano dočekuju meč sa Portugalcima i da veruju u pobedu koja ih direktno vodi u Katar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predrag Rajković motivisan pred Portugalce

Rajković je apostrofirao timski duh i pobedničku atmosferu koja vlada među "orlovima".

- Nema tu posebne pripreme, znamo kako šutiraju, ali nadam se da neću ni morati da branim neke penale ili prekide iz izglednih situacija. Nadam se da ću imati dobru utakmicu, da ću pomoći ekipi da izvuče rezultat. Nije to samo Ronaldo, imaju oni mnogo dobrih igrača u napadu. Ali ako budemo držali kompaktnost svih 90 minuta, ko god da bude branio ili igrao, ni njima neće biti lako da nas ugroze- rekao je Rajković.

Poraz u Lisabonu neće značiti i kraj sna o Mundijalu, jer je Srbija obezbedila najmanje mesto u baražu.

- Ne znam baš koliko smo rasterećeni, jer mi želimo da idemo u Katar s prvog mesta, imamo dobru priliku da to uradimo. Igramo kod njih kući, ali daćemo sve od sebe.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Selektor Dragan Stojković neće ni da čuje za drugu opciju osim direktnog plasmana u Katar.

- Selektor nam je ugradio taj neki pobednički mentalitet. On veruje u nas i mi u njega. Od početka nam je pričao da će utakmica u Portugaliji odlučivati i, evo, tako je.

Navijači nisu zaboravili Rajkovićev kiks u prethodnom meču sa Azerbejdžanom koji je zakomplikovao posao srpskom timu.

- Greške su sastavni deo fudbala, svi grešimo. Imao sam najbolju nameru. I selektor i saigrači su mi pomogli da zabroavim na to, da budem koncetrisan na nastavak i da ne mislim na taj dribling. Da li ću driblati opet? Mislim da neću. Jedino ako se baš tako namesti, ali neću.

Srbija će pre meča s Portugalom odigrati prijateljsku utakmicu protiv Katara, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" (18h).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading