ZAR NI OVO NIJE PENAL? Crvena zvezda tvrdi da je duplo POKRADENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.11.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle meča Vojvodine i Crvene zvezde u kome je šampion Srbije slavio posle preokreta 2:1. Crveno-beli su nezadovoljni odlukama sudija u derbiju 16. kola Superlige, a sada su se ponovo oglasili.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Vojvodina - Crvena zvezda

Naime, prema crveno-belima, bilo je više spornih situacija na "Karađorđu".

Prvobitno su reagovali saopštenjem zbog prekršaja nad Aleksandrom Dragovićem, a prema prema mišljenju sa "Marakane" nakon starta fudbalera Vojvodine je trebalo dosuditi penal!

Međutim, dan kasnije su odlučili da ponovo reaguju.

Na nalogu klupske televizije, Zvezda je objavila i scenu iz 15. minuta, kada takođe igrač Vojvodine posle duela u kaznenom prostoru udara Bena kopačkom u glavu. Međutim, sudija i tada ostao nem, a nije se oglasio ni VAR.

VAR kaže da ovo nije prekršaj… - komentar je uz snimak na Zvezdinom profilu.

 

 

 

Da podsetimo, trener Zvezde Dejan Stanković je napustio konferenciju jer je dobio neugodno pitanje novinara, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleksandar

09.11.2021 01:20

Sramotno sudjenje juce u Novom Sadu i pored var tehnologije dva cista penala nisu svirana Zvezdi. S druge strane izmisljen penal u Humsoj...