DELIJE NE VERUJU UŠIMA: Princ Hari ODUŠEVLJEN majicom Crvene zvezde - vi ste prvaci sveta!

Autor:

Sport

08.11.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavan klub širom sveta, a jedna zanimljiva priča to potvrđuje! Ni manje ni više nego princ Hari vrlo dobro zna kako izgleda grb nekadašnjeg prvaka sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari prepoznao grb Crvene zvezde

Goran Dželatović Ajkula, čovek koji je radio obezbeđenje nekim od najvećih zvezda sporta i džetseta je otkrio jednu anegdotu.

On je jednom prilikom bio i lično obezbeđenje princu Hariju za jedan koncert.

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink otkrio je kako je izgledao njegov razgovor sa princom Harijem, koji je na njegovoj majici prepoznao grb Crvene zvezde.

Republika

Foto: printscreen/pink.rs

Goran Dželatović Ajkula otkrio zanimljivu anegdotu

Princ Hari je mnogo obrazovan, mnogo zna, uvek je bio drugačiji od ostalih iz kraljevske porodice, izlazio je, dolazio je kod nas u klub, ali me je iznenadilo da zna mnogo o nama Srbima. Ja imam, recimo Zvezdin grb ovde, on je rekao "Oh, Red Star Belgrade", vi ste pobedili 1991. bili ste prvaci. I sad, pošto ja imam tetoviranog Svetog Nikolu, on kaže "stavio si tetovažu jer se stadion u Bariju zove Sveti Nikola". Kad sam mu rekao ne, on se setio "da, vi imate onu porodičnu stvar, koju zovete slava, sa različitim svecima - otkrio je Goran Dželetović Ajkula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading