MRKELA: Želimo pojačanja

Autor:

Sport

16.12.2017

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ne gubi vreme po pitanju pojačanja, a takav utisak potvrdio je i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Zvezde

Na "Marakani" žele da što je moguće pre, možda i pre početka zimskih priprema, omoguće treneru Vladanu Milojeviću jasnu sliku o ekipi kojom će raspolagati u nastavku sezone.

U izjavi za "Alo", Mrkela je otkrio da su pregovori već započeli, i to ne sa jednim, već sa nekolicinom mogućih pojačanja.

- Identifikovali smo probleme kada je reč o igračkom kadru i želimo da dovedemo pojačanja.

Već smo obavili razgovore sa potencijalnim novajlijama, ali dok se ne potpišu ugovori... Nadam se da smo na dobrom putu - izjavio je Mrkela.

Angažovanje pojedinih igrača zavisiće i od toga da li će Ričmond Boaći ove zime napustiti crveno-bele, a Mrkela ne odbacuje mogućnost da Zvezdin najbolji strelac ipak ostane.

- Da bi se posao završio, potrebno je da se slože dva kluba i igrač. U suprotnom, transfera nema. Videćemo... Boaći svakako ima cenu - naglasio je Mrkela.

Iako posle 156. derbija suđenje Milorada Mažića nije bilo tema, generalni direktor Zvezdan Terzić ju je ipak pokrenuo stavom da ''nije bilo penala za Partizan''.

Mrkela, ipak, na drugačiji način opisuje tu situaciju i generalno Mažićevu arbitražu u Humskoj.

- Ne bih se bavio suđenjem. Nemamo primedbi - istakao je Mrkela.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading