HRVATI VODE SRAMNU HAJKU PROTIV BORJANA: Kapiten Zvezde na meti BOLESNIH pretnji i uvreda! (FOTO)

Autor:

Sport

07.11.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal Dnevno.hr vodi hajku protiv kapitena Crvene zvezde Milana Borjana! Kako bismo to drugačije nazvali ako uzmemo u obzir tekst i objave ovog medija koje su uzburkale tamošnju javnost i izazvale lavinu mržnje prema golmanu koji je rođen u Kninu.

Republika

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan na udaru

Pomenuti portal je iskoristio intervju iz 2017. godine za "Kurir" kako bi osuo paljbu po Milanu Borjanu, i pritom raspirio nacionalnu netrpeljivost.

Tekst koji nosi naslov "U KRAJINI SAM ROĐEN, A NE U HRVATSKOJ! Ova pobeda je za srpsku Dalmaciju! Knin je zvezdaški grad" objavljen je uz komentar: "Vređa sve Hrvate, provokator!"

- Za Hrvate i Hrvatsku reč je fudbaleru koji je neretko istupao onako kako to “kockasti” ne vole. Rođen je 1987. godine u Kninu, a ono što je znao naglašavati je to da je rođen u srpskom Kninu… Čak se i ljuti kad mu kažu da je rođen u Hrvatskoj- navodi se u tekstu.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

Objava Dnevno.hr na Fejsbuku

U nastavku teksta osvrnuli su se na Borjanove ranije izjave.

- Ma to je velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.

Autor u nastavku ističe još jednu izjavu, koju je Borjan dao nakon čuvene pobede nad Kelnom.

- Još kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je deo mene! Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda nad Kelnom bila je za celu srpsku Dalmaciju.

Očekivano, ova skandalozna objava hrvatskog portala izazvala je burne reakcije u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama osvanuli su bolesni komentari, uvrede i pretnje upućene na račun golmana Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Realno

07.11.2021 13:01

Zasto se navrati na svoje da vidi kako je u Srpskon Dalmaciji ako ima znate sta

Soko

07.11.2021 15:12

Svaka čast za Borjana . Bilo bi patriotskije da se svi poreklom iz Kninske krajine Polako spremati na duži period povratka na svoja ognjišta. Inače govoriti ovako odakle si ,ko si je sve to u prazno kad je Knin Bez Srba. Vraćanje se polako uz dogovor da raste što više dece da ima ko da vas zameni ,pusti Kanadu ,Ameriku ,nemačku ,švajcarsku sve ti je to u jednom Srpska Krajina.

Milutin

07.11.2021 20:59

Zašto Srbija čuti o SRBOMRZITELJKI a evo šta je SEVERINA 30 godina govorila, a živi u Srbiji bez srama: 1993. pevala za HDZ i nosila majicu sa likom Franje Tuđmana. 1999. snimila pesmu podrške albancima u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije” 2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu, predstavlja kao heroja 2009. Imala zakazano pevanje na proslavi zločinačke akcije “Oluja” u Kninu, ali joj je tamošnja vlast otkazala zato što ima zakazan concert za par meseci u Beogradu da peva Srbima. 2021. (mart) srpskog generala Ratka Mladića nazvala Hitlerom. 2021.(septembar) vređala patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija 2021. (oktobar) optužila Srbe da su genocidan narod. Nakon njenog ispada kada je sve Srbe optužila za genocid, Srbija je konačno progledala! Da ponovo SrBija ne zažmuri i padnu u zaborav sve ove gnusne laži i teške optužbe da se češće podsećamo šta je sve radila protiv Srbije sve dok vlast ne izrekne mere zaštite od ovakvih pljuvača npr. proterivanje iz SrBije i zabrana ulaska tj sve ono što je po zakonu zaslužila! Vala dara golemo prevršila meru! Na potezu je SrBska vlast! Očekujemo mere!