SRBIJA U DELIRIJUMU: Dragan Stojković Piksi najavio PRESEDAN!

Autor:

Sport

07.11.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi je preporodio "orlove", a sada je najavio presedan, protiv koga fudbalska javnost gotovo sigurno ne bi imala ništa protiv.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi ima dugoročne planove

Piksi je u intervjuu za "Mondo" dao zanimljiv odgovor na pitanje, da li bi mogao da bude novi Joakim Lev, to jest da se na klupi reprezentacije Srbije zadržu deceniju i duže...

- Da! Mogu sebe da zamislim kao Leva i da budem 10-15 godina na klupi, ako sve bude kako treba i ako se svi slože. Zašto da ne? Sve zavisi od projekta, možda nekome dosadi da me slušaju kako pametujem, pa me smene. Sve je moguće, zašto da se ne napravi presedan? Nemam ništa protiv toga. Bitna mi je samo podrška. Ne želim da budem ovde reda radi, da zarađujem platu i da slušam sve i svašta. Podrška mora da postoji, da smo na istoj talasnoj dužini, samo to je put ka uspehu. Moguće je i to, ne isključujem- rekao je Piksi za "Mondo". 

Srbija igra ključni meč za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 u nedelju, 14. novembra kada gostije selekciji Portugala u Lisabonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading