PIKSIJEVA LAŽ KOJA JE SVE PROMENILA: Mitrović je samo sedeo i ćutao, selektor Srbije rešio da sve RAZOTKRIJE!

Autor:

Sport

07.11.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je otkrio kako je Aleksandra Mitrovića vratio na golgeterski put.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković Piksi

Aleksandar Mitrović je imao krizu u klubu, kao u reprezentaciji, ali onda se vratio jači nego ikada i stigao do titule najboljeg strelca reprezentacije Srbije ikada.

Njegovom buđenju prethodio je jedan važan razgovor sa Draganom Stojkovićem Piksijem u martu.

- Bio je u nokdaunu, na klupi u Fulamu. Obavili smo razgovor pre meča sa Irskom u Beogradu. Pričali smo direktno, rekao sam mu šta mislim. Vidite ga sada kakav je. Ne bih da vam kažem šta sam mu rekao, neka vam Mitar to kaže. Rekao sam mu istinu. Neke stvari koje su činjenične, nisam izmišljao. Razumeo je jako dobro moju poruku i stav- rekao je Piksi za "Mondo.rs".

Onda je otkrio kako ga je motivisao...

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi otkrio istinu o Mitroviću

- Rekao sam mu 'Mitre, ljudi me pitaju što sam te zvao i sa pravom me to pitaju'. Kazao sam mu i da odgovaram da igra u Engleskoj i da sam ga zato pozvao, a da mi odgovaraju da ne igra i da sedi na klupi. Naravno, to je bila laž, niko me to nije pitao- rekao je selektor Srbije, pa nastavio:

- Gledao me je i stvarno je pomislio da su mi to rekli, pa sam mu objasnio da verujem u njega i da on može mnogo bolje, što je naravno bila istina i to sam mu rekao u oči. U tom momentu je na devet mečeva odigrao mali broj minuta ukupno, poslednji gol za reprezentaciju je dao baš davno i sve te stvari su tačne. Kazao sam mu da ne dozvoli tim ljudima koji me to pitaju da budu u pravu. I delovalo je. Taj meč sa Irskom (3:2) je počeo sa klupe i onda je na 1:1 ušao i dao dva gola i odatle je krenuo u vasionu. Moraš da imaš to nešto u sebi što će pokrenuti igrače- otkrio je Piksi za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading