SVETSKI TRENER U PARTIZANU: Oglasili se iz Humske i RASPALILI maštu Grobara!

Autor:

Sport

06.11.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev pun je hvale za trenera Aleksandra Stanojevića.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan je u četvrtak remizirao sa Gentom 1:1 u Belgiji i tako stigao na korak od prezimljavanja u Evropi.

Iliev je zadivljen igrom crno-belih, ali i trenerom Stanojevićem.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

- Sale zna da sam želeo da gledam sinoćnji meč baš zbog nove formacije. Više sam nego zadovoljan kako je izgledalo. Naravno, potkradaju se manje greške, na kraju su možda dovele do pogotka Genta, ali igrati prvi put u ovakvom sistemu, u gostima, protiv ovakvog rivala, a biti mu u najmanju ruku ravnopravan, a u većem delu meča mnogo opasniji, mogu biti samo zadovoljan. Verujem da je ekipa u Belgiji dala našem treneru ono što je sam želeo – raznovrsnost. Sigurno će u nastavku sezone praktikovati ovaj sistem, zavisno od protivnika. Sreća je naša što imamo svetskog trenera, inovativnog, željnog rasta, to se odražava na tim. Zavisi protiv koga igramo i koliko nam protivnik dozvoli. Sa tim sistemom u našoj ligi bi, primera radi, Danilo Pantić bio bliži golu. Moramo da uzmemo u obzir da je Gent fizički zahtevna ekipa. Videlo se u mnogo duela njihova dominacija, ali smo na to odgovorili kvalitetom i karakterom. Nijanse su odlučile - rekao je Iliev.

Posle četiri kola Partizan ima sedam osvojenih bodova i nalazi se na drugom mestu. Ispred njega je Gent sa deset, dok su daleko iza Flora i Anortozisa sa po dva.

Crno-beli u narednom kolu igraju u Talinu protiv Flore, da bi u poslednjem dočekali Anortozis u Humskoj 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading