NERAZUMNA IZJAVA ZVEZDINOG ŠTOPERA: Degenek ŠOKIRAO obrazloženjem za crveni karton protiv Midtjilanda!

Autor:

Sport

06.11.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Midtjilanda sa 1:0 u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Rezultat bi možda bio i drugačiji da Miloš Degenek nije dobio direktan crveni karton u 12. minutu utakmice.

Australijanac je u intervjuu za "Sportski žurnal" preuzeo odgovornost za poraz crveno-belih.

Loše sam reagovao... Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajalo mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao - iskren je Degenek.

Defanzivac zna gde je pogrešio kod crvenog kartona.

- Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu. Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije.

Degenek ne krije razočarenje.

- Dobro sam odigrao u Herningu sa Midtjilendom i očekivao sam da ću ponoviti partiju u revanšu i da ćemo pobedom obezbediti prolaz dalje. A, ja dobijem posle 12 minuta igre crveni karton i razočaram toliko ljudi koji su došli da nas bodre, saigrače i stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem. Drugu familiju, jer sa njima provodim više vremena nego sa detetom i ženom. Završilo se kako nisam hteo, ali posle bitke je lako biti general.

Za kraj i pomalo nerazumna izjava štopera Crvene zvezde.

- Mislio sam da je bolje da dam Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol da sam ga pustio. Mislio sam da je najbolje da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Midtjilanda postigao gol, a da smo ostali 11 na 11, da bismo preokrenuli do kraja utakmice.

Postavlja se pitanje zašto je napravio faul i svesno zaradio crveni karton, ukoliko je bio uveren da bi Zvezda pobedila da je Isakson postigao gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rale

06.11.2021 11:23

Druskane, nisi ti igrac za visoke susrete.....tvoj domet je druga pa i treca liga, da Zvezda ima sposobno rukovodstvo ti bi nas najtrofejnini tim samo na TV gledao ! Takva glupost i nepromisljenost se na ovako vaznim utakmicama ni u snu ne sme desiti. Kakve nam igrace dovode u Zvezdi "nasi strucnjaci" i ovo do sada je previse sto smo ostvarili.

Odgovori 10 21
Sinisha

06.11.2021 15:08

@Rale - Pa rale za boljeg defanzivca mora da se izdvoji koji million vise ,ne slazem se sa tobom,mislim da zvezda radi dobar posao koliko sredstava ima. A I zeleo bi da priupitam sve navijace jel ima koji manje placeniji Tim na svetu a da pravi bolje rezultate?

Odgovori 16 6