VIOLA POPUSTILA - VLAHOVIĆ PAKUJE KOFERE: Počeli PREGOVORI Fiorentine i velikana iz Premijer lige!

Autor:

Sport

05.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac koji blista u dresu italijanske Fiorentine, Dušan Vlahović već duže vreme se nalazi na meti nekoliko evropskih velikana. Osim Totenhema, Juventusa i Mančester sitija, izdvaja se londonski Arsenal, koji je već otpočeo sa pregovorima o dovođenju srpskog napadača.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Kako javlja italijanski novinar Đanluka di Marcio, ćelnici Viole i Arsenala sastali su se u Londonu prethodnih dana kako bi diskutovali o potencijalnom transferu.

Direktori iz Firence Danijele Prade i Džo Barone dobili su jasne instrukcije "tobdžija" - žele Vlahovića već u januaru!

Kako dalje javlja pmenuti izvor, londonski velikan je spreman da plati iznos od 50 i 60 miliona evra u svrhu obeštećenja kluba.

 

 

Međutim, Vlahović, kako otkriva Di Marcio, razmatra i druge, za njega bolje opcije, ali on još nije dobio konkretan predlog od strane Arsenala.

Podsetimo, jedini, za sada, konkretan postupak koji je Fiorentina načinila je da je Vlahoviću zabranila da pređe u torinski Juventus, a složila se sa tim da napadač napusti Firencu u januaru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading