NAJSKUPLJI UGOVOR U ISTORIJI: Andrija Živković POTPISAO za CRNO-BELE!

Autor:

Sport

05.11.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Andrija Živković rešio je pitanje karijere. On je, naima, ozvaničio saradnju sa grčkim PAOK-om i tako postao najplaćeniji fudbaler u istoriji tog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Andrija Živković

Bivši fudbaler Partizana je samo dan nakon poraza od Kopenhagena u kojem je postigao gol, produžio ugovor sa klubom iz Soluna. Kako se i ranije spominjalo, plata će srpskom fudbaleru iznositi više od milion evra. 

 

 

Živković je istakao da se u Solunu oseća odlično.

- Neverovatni navijači, divan grad Solun. Ovde sam kod kuće… Zato sam odlučio da produžim ugovor i ostanem bar do 2024. godine. Moj sledeći cilj je da osvajam još titula sa FK PAOK - napisao je na Instagramu Andrija Živković.

 

 

Podsetimo, predhodni ugovor je Andriji isticao u junu naredne godine, pa su dve strane uključile u pregovore koji su trajali nekoliko sedmica.

Iako se u jednom trenutku činilo da od produžetka neće biti ništa, te da će Živković napustiti grčku kao slobodan igrač, rukovodstvo PAOK je uspelo da pronađe rešenje.

Živković je nakon Partizana i Benfike u PAOK došao u septembru 2020. godine za koji je postigao 18 golova na 62 utakmice, dok je u takućoj sezoni  dao dva pogotka u Ligi konferencija, a u grčkoj Superligi je takođe bio strelac dva puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading