DELIJE ČEKA PAKAO U NOVOM SADU: Firma ŽESTOKO ISPROVOCIRALA navijače Zvezde (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazom u okviru četvrtog kola Lige Evrope u kojem je danski Midtjiland minimalnim rezultaom 0:1 bio bolji od Crvene zvezde, beogradski tim je zakomplikovala situaciju u grupi. Takođe je ovaj poraz i loša uvertira u težak raspored koji pred sobom imaju crveno-beli u okviru Superlige Srbije, u kojoj su u bodovnom zaostatku.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen

Vatreni navijači "Lala"

Ekipu Dejana Stankovića u nastavku domaćeg prvenstva očekuje i derbi protiv novosadske Vojvodine čiji su navijači najavili ovaj meč uputivši svim Zezdašima donekle i provokativnu poruku.  

Poznato je već duže vreme da između navijačkih grupa Firma i Delija vlada veliko neprijateljstvo, koje je pre nekoliko sezona kulminiralo otimanjem glavnih zastava novosadskih Firmašima.

Najvatrenije pristalice Vojvodine su ove nedelje provocirale Delije time što su na svojoj severnoj tribini istakli stotinak majica, dukseva i šalova navijača Zvezde, koje su okrenuli naopako kao "navijačke trofeje".

Uz sve to istakli su datum 7. novembar i poruku "Dobro došli u Novi Sad" i sve to začinili pogrdnim skandiranje: "Je** cigane".

 

 

Utakmica između Vojvodine i Zvezde u okviru 16. kola Superlige na programu je u nedelju od 16.45.

Za aktuelnog srpskog šampiona, ova utakmica je izuzetno bitna a pobeda je imperativ, ukoliko crveno-beli žele da smanje bodovnu razliku u odnosu na lidera tabele.

Zvezda trenutno ima osam boova manje od Partizana, ali i uz meč manje, pa bi je još jedan kiks značajno udaljio od titule.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading