RADE BOGDANOVIĆ ISPROZIVAO PARTIZAN: Važna poruka bivšeg ASA! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remizirali su protiv Genta (1:1) u meču 4. kola Lige konferencije, a nekadašnji čuveni fudbaler Rade Bogdanović poslao je poruku upravi crno-belih.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Snažna poruka Radeta Bogdanovića

Rade Bogdanović apelovao je da klub pomogne Radovanu Radakoviću, nekadašnjem golmanu Partizana koji se bori protiv difuznog karcinoma želuca.

- Mene raduje što su osvojili bod, jer za taj bod imaju i neka određena sredstva, pa će se valjda setiti da Radakoviću uplate više novca za lečenje nego što su dosad uplatili - rekao je Rade Bogdanović gostujući na RTS-u nakon meča Partizana i Genta.

Partizan zvanično nije pokrenuo veliku i ozbiljnu inicijativu, samo su igrači na večitom derbiju nosili majice sa brojem za SMS uplate.

Štaviše, FK Miljakovac je sa bivšim igračima Partizana organizovao humanitarni meč, pa je Partizan pao na ovom ispitu.

Radovanu su sredstva potrebna za lečenje, operaciju, rehabilitaciju, imunoterapije, hemioterapije, za lekove i suplemente kao i za putne troškove i smeštaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading