KLOP KREĆE U NAPAD NA NEZADOVOLJNOG ĐAVOLA! Još dva tima u igri!

Autor:

Sport

05.11.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JIrgen Klop ima želju da u svoje redove dovede zvezdu madridskog Reala i kapitena reprezentacije Belgije Edena Azara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop veruje da može da vrati Azara u formu


Agonija Edena Azara u Realu kao da nema kraja, i dok novinari pišu o njegovoj nekadašnjoj formi i rezultatima u Čelsiju, njegova budućnost i sadašnjost u Madridu ni malo ne obećava.

Zato se već uveliko licitira o tome gde bi kapiten "crvenih đavola" mogao na zimu.

I dok se povratak u Čelsi na početku pojavljivao kao najrealnija opcija, sada se u vezu sa njim dovode još dva evropska giganta, Juventus i Liverpul.

U tome posebno prednjače ovi drugi, poznato je da Liverpul ima dosta problema sa rotacijom i da ukoliko jedan od navalnog tria Salah - Firmino - Mane zataji, Jirgen Klop nema adekvatno rešenje na klupi.

Zato se čini da će Nemac baciti sve karte na dovođenje omalenog krila ove zime kako bi ostao konkurentan u slučaju neke povrede ili suspenzije.



Naravno, ne treba otpisati Čelsi i njegovu sentimentalnu vezanost za klub u kojem je stekao svetsku slavu, kao i Juventus gde bi očigledno imao bitniju rolu nakon slabijeg starta u prvenstvu torinskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading