DELIJE NEĆE MOĆI NA TRIBINE! Sa severa POGOĐEN I SUDIJA! Zvezdi preti DRAKONSKA KAZNA (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč odigran na beogradskoj "Marakani" između Crvene zvezde i Midtjilanda će osim poraza i crvenih kartona ostati upamćen i po incidentu nakon meča. Upravo to može srpskom šampiona dodatno da oteža posao u Ligi Evrope.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Naime, navijači Zvezde nisu mogli da istrpe loše suđenje Tomasa Bognara iz Mađarske, a pored salve zvižduka i uvreda, prilikom ulaska u tunel, Delije su gađale arbitre sa severne tribine.

Sa severa su leteli tupi predmeti a najviše je stradao kondicioni trener crveno-belih Federiko Panenćini koji se, zbog naprsle lobanje, trenutno nalazi u bolnici. Kako prenosi izvor blizak klubu, Federiko je, na sreću, stabilno i uskoro izlazi iz bolnice

Ali tu nije kraj Zvezdinim mukama, pored Panonćinija pogođen je i pomoćni sudija.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o pomoćniku Peteru Bognaru koji je bio linijski sudija ispred zapadne tribine.

Kako dalje saznaju beogradski mediji, Bognar je sve izdiktorao delegatu Rudolfu Manetasu, koji je sve upisao u zvaničan izveštaj sa utakmice. Što znači da će u nardnim danima Zvezdi biti izrečena oštra kazna. 

To će biti druga kazna u ovom mesecu za crveno-bele, pošto je u sredu Disciplinska komisija UEFA zbog pet žutih kartona protiv Ludogoreca kaznila crveno-bele sa 10.000 evra.

Podsetimo se, prošle sezone šampion Srbije je kažnjen zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, pa su na tribinama u julu protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona bila samo deca.

Hoće li sada iz Niona stići takva kazna ili je u pitanju nešto oštrija mera, saznaćemo u drugoj polovini novembra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading