PARTIZANOVA DECA RAZOČARALA U BELGIJI: Rikardu falio samo pogodak, Popović i Urošević odigrali MEČ KARIJERE! (OCENE)

Autor:

Sport

05.11.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remizirali su u Gentu (1:1) u 4. kolu grupne faze Lige konferencija, a nekoliko igrača crno-belih istaklo se u četvrtak uveče odličnom igrom na "Gelamko areni".

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pred meč u Gentu

Opšti je utisak da su najbolje izdanje pružili golman "Parnog valjka" Aleksandar Popović, kao i strelac fenomenalnog pogotka u 65. minutu Slobodan Urošević.

Sa druge strane, potpuno su "podbacili" Aleksandar Miljković i Miloš Jojić, dok na nivou nije bilo ni veliko letnje pojačanje iz Holandije, Kvinsi Menig.

U nastavku možete pogledati učinak igrača vicešampiona Srbije na sinoćnem meču u Belgiji.

Partizan - ocene

STARTNIH 11

Aleksandar Popović (8) - Sjajno je branio perspektivni golman, a ovo mu je bila možda i najbolja utakmica od kako je među stativama Partizana. Svojim intervencijama ulivao je sigurnos celoj odbrani, ali i aktivan rezultat za crno-bele.

Aleksandar Miljković (6) - Loša igra desnog beka Partizana na oba kraja terena, nikako nije uspeo da zaustavi brzonoge igrače Genta, a propustio je i veliku priliku, nakon što je Natho pogodio stativu.

Nemanja Miletić (6,5) - Solidna partija Miletića, mada je utisak da je mogao i bolje, naročito kod izjednačujućeg pogotka Tisudalija.

Igor Vujačić (7) - Pouzdan, čvrst i beskompromisan, kao i uvek, Crnogorac je bio najbolji od trojice štopera "Parnog valjka".

Siniša Saničanin (6,5) - Bez velikih grešaka, pokrio je sve što je bilo do njega, korektno izdanje bivšeg centralnog defanzivca Vojvodine.

Slobodan Urošević (8) - Maestralno je igrao levi bek Partizana, kako u defanzivi, a posebno u napadu. Dao je "evrogol", imao još nekoliko odličnih prodora i ubacivanja po levom boku, sigurno najbolji igrač Partizana, uz golmana Popovića.

Miloš Jojić (6) - Dosta je grešio u dodavanjima, propustio je jednu odličnu šansu, slaba partija veziste crno-belih.

Bibras Natho (7) - Izraelac se dosta trudio, pokušavao je da poveže redove ekipe iz Humske, a nije imao sreće prilikom odlično izvedenog slobodnog udarca, kada je pogodio okvir gola.

Danilo Pantić (6,5) - Pokušavao je da ugrozi odbranu Genta, ušao je u prvu priliku na meču i trudio se da bude opasan po rivala.

Kvinsi Menig (6) - Ništa mu nije polazilo za rukom u Belgiji, sigurno je da može da pruži mnogo više.

Rikardo Gomeš (7) - Bio je najveća pretnja defanzivi Genta, falio je samo pogodak na "Gelamko areni", mada nije dobio ni dovoljan broj upotrebljivih lopti.

IZMENE

Milan Smiljanić (6) - Odmenio je Natha, bez zapaženijeg učinka.

Ivan Obradović (-)

Aleksandar Lutovac (-)

Nemanja Jović (-)

Trener Aleksandar STanojević (6,5) - Bio je suspendovan zbog crvenog kartona u Beogradu, što mu je sigurno otežalo posao, s obzirom na energičan način na koji vodi ekipu kraj aut linije. Partizan je izgledao solidno, u drugačijem sistemu igre, ali utisak je da je falilo još malo hrabrosti, imajući u vidu da su crno-beli imali imperativ pobede zbog prvog mesta u grupi.

Podsetimo da su crno-beli sa sedam bodova na pragu nokaut faze novoformiranog evropskog takmičenja, a u okviru grupe B odmeriće snage još sa Florom i Anortozisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading