DA NESREĆA BUDE VEĆA: Novi KOŠMAR za Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

04.11.2021

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je imala košmarno veče na "Marakani", pošto je poražena od Midtjilanda sa 1:0, i tako propustila priliku da osigura evropsko proleće. Međutim, problemima nije tu kraj.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda neće moći da računa na Miloša Degeneka i Marka Gobeljića u meču 5. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca zbog crvenih kartona koje su zaradili protiv Midtjilanda.

Crveno-beli su od 12 minuta igrali sa igračem manje, nakon isključenja Miloša Degeneka koji je napravio potpuno nesmotren faul. Na samom isteku nadoknade pocrveneo je i Marko Gobeljić koji je zbog prigovora dobio drugi žuti karton.

Republika

Foto: Starsport

Degenek pokrenuo Zvezdinu katastrofu

Taman kada je Dejan Stanković dočekao da kompletira tim posle poteškoća sa koronavirusom, sada su ga zadesili novi pehovi, pa će protiv Ludogoreca morati bez dvojice standarnih prvotimaca.

Nakon 4. odigrana kola vodi Braga sa 9 bodova, Zvezda je druga sa 7, Mitjiland na trećem mestu ima 5 bodova, a poslednje plasirani Ludogorec svega 1 bod.

Meč između Crvene zvezde i Ludogoreca se igra 25. novembra od 18 i 45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bhm

05.11.2021 07:27

Da je Stanković pravi trener on bi odavno imao ti bez ove dvojice amatera i sada ne bi imao problem ali dobro,on je dosao ovde da bi ucio za trenera ali na Zvezdi,malo je bedno sto je Zvezda to dozvolila ali kad si siroma'nema biranja....

Petar

05.11.2021 11:24

Kakva nesreća? Još i Dioni da je dobio crveni to bi bilo savršeno.

Marko

05.11.2021 14:45

Nikakav kosmar Zvezda ima igrace za zamenu,jedino mu zameram za Pavkova koji je po meni sve igrao samo ne spica i bio po meni ne primecen igrac na ovakom mecu.Stankovic ima kosmar u glavi kada toliko veruje u pojedince..

Dzo

05.11.2021 18:49

@Marko - Ja ne znam koju si ti uzakmicu gledao ali Pavkov je sinoć bio jedan od boljih u timu.Sce lopte išle na njega i on ih koliko god je mogao prosledjivao svojim saigračima.