PREKIPELO MU: Stanković povukao RADIKALAN potez posle poraza od Midtjilanda!

Autor:

Sport

04.11.2021

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Midtjilanda rezultatom 1:0 u 4. kolu grupe F Lige Evrope, što je jako razljutilo trenera aktuelnog prvaka Srbije Dejana Stankovića!

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Naime, Deki je, prema rečima reportera "TV Arena", bio jako besan zbog poraza, pa je otišao pravo u svlačionicu, a pritom nije dao uobičajenu izjavu na terenu "Marakane".

Umesto Stankovića, to je učinio njegov asistent Nebojša Milošević, koji je poručio da su igrači našeg najtrofejnijeg kluba pružili maksimum, u skladu sa okolnostima.

- Mislim da smo mi uradili sve što smo mogli. Bilo je teško sa desetoricom više od 80 minuta. Hvala publici na velikoj podršci tokom celog meča. Propustili smo nekoliko šansi, mislim da smo zaslužili taj bod. Još uvek smo u igri, držimo sve u svojim rukama sa sedam bodova. Imamo realne šanse za prolaz - rekao je Milošević.

Republika

Foto: Starsport

Žali za propuštenim šansama - Nebojša Milošević

"Delije" su na Tviteru izrazile nezadovoljstvo suđenjem mađarskog arbitra, ali i vođenjem utakmice šefa struke, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Podsetimo, u narednom kolu Zvezda dočekuje Ludogorec, a tri boda iz tog susreta predstavljala bi veliki korak ka nokaut fazi drugog po ranga evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
marko

04.11.2021 23:28

A sta da kaze kad je zabranjeno komentarisati sudjenje a svi ste svedoci kako se sudilo

Odgovori 2 16
Joe

05.11.2021 07:37

Ovakvom igrom se pokrijte ušima i ne maštajte o internacionalnim takmičenjima. Vaš domet su Čukarički i Radnički ....

Odgovori 23 4
...

05.11.2021 07:49

Delije tviterasi jebeni FOTELJAŠI!

Rade

05.11.2021 09:19

A sta ako odemo ne odemo u drugu fazu zna se dokle sme zvezda a dokle galenika a dokle psg sve se zna svi pristaju i svi dobro zarade.