DAO SAM JEDAN, SAD MORAM I DRUGI: Urošević OTKRIO šta se desilo pred meč sa Gentom!

Autor:

Sport

04.11.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gent i Partizan su odigrali nerešeno 1:1 u okviru 4. kola Lige koferencija, a strelac evrogola za crno-bele Slobodan Urošević je otkrio kako je očekivao da postigne pogodak.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević postigao evrogol protiv Genta

Urošević je majstorijom doneo prednost crno-belima, ali to nije bilo dovoljno za pobedu, jer je u 80. minutu odbrana poklekla, pa su Belgijanci stigli do izjednačenja.

- Zahtevna je bila utakmica, sa dosta inteziteta. Znali smo šta nas čeka, ali isto tako, bili smo svesni da smo imali nekoliko povređenih igrača... Prvi put smo probali ovakvu formaciju, pa možemo da budemo zadovoljni- rekao je Urošević.

Fudbaler Partizana ne očajava zbog propuštene prilike da se obezbedi evropsko proleće.

- Mi smo ostvarili koliko-toliko dobar rezultat. Hteli smo pobedu, poveli, ali primili gol... Nije nam prvi put da se to dešava.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Na pitanje da li je ovo najlepši pogodak koji je ikada dao, i otkrio kako je pred meč rekao kako će postići dva pogotka.

Desnom nogom, svakako. Rekao sam pred meč da ću dati dva. Kada sam dao taj jedan, okrenuo sam se ka Loli (Smiljaniću) i rekao "Sad moram i drugi". Ali, eto... ostalo je na tom jednom- zaključio je Slobodan Urošević.

Vujačić se slaže da je ovo bila izuzetno teška utakmica...

- Teška utakmica... Ušli smo u nju sa dozom respekta prema rivalu, nismo postavili našu igru odmah na početku, mada oni su stvarno kvalitetno vršili pritisak. I onda, postigli smo gol, ali... Eto, došli smo bez četiri standardna igrača, pa i pored toga što nism pobedili, možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Borićemo se do kraja za prvo mesto- rekao je defanzivac crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading