GENT DOBIJA VIŠE LOVE OD UEFA: Pobeda Belgijanaca TRI puta vrednija od Partizanove!

Autor:

Sport

04.11.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gostuje Gentu u okviru 4. kola Lige konferencija, a crno-beli bi pobedom obezbedili evropsko proleće, kao i prvo mesto u grupi, međutim, ni finansijski aspekat nije ništa manje značajan.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Gent

Gent je pre dve nedelje slavio u Beogradu protiv Partizana sa 1:0 i ima tri boda više na vrhu tabele.

Belgijanci mnogo bolje od srpskog tima u finansijskom smislu...

Naime, Gent bi novom pobedom osigurao dodatnu zaradu od čak 1.75 miliona evra, i to - 500.000 za pobedu, 650.000 za obezbeđeno prvo mesto u grupi i još 600.000 za plasman u osminu finala.

Republika

Foto: Starsport

Gent i Partizan u borbi za prvo mesto u grupi

Istovremeno, Partizanu bi pobeda takođe donela 500.000 evra, ali bi na dodatnu sumu morao da sačeka kraj takmičenja u grupi, pošto bi u slučaju pobede crno-belih Gent i Partizan imali isti broj bodova i trka za prvo mesto i plasman u osminu finala još uvek ne bi bila rešena.

Takođe, Partizan bi pobedom doprineo da Srbija na UEFA listi odbije napad Belgije i zadrži 12. mesto, uz šansu da do kraja jeseni stigne i do 11. pozicije koje donosi direktnog predstavnika u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading