UBIŠE GA PORNO FILMOVI I VIDEO IGRICE: Zvezda Barselone ponovo van stroja!

Autor:

Sport

04.11.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Barselone od odlaska Lionela Mesija preživaljava najteži period u istoriji kluba. Rezultatski očaj ali i katastrofalna igra viđena na terenu dokaz je velikog problema u kojem se katalonski klub nalazi. A kap koja preliva čašu je svakako i podatak da se Usman Dembele, ponovo, po ko zna koji put povredio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

FK Barselona

Francuski fudbaler je, naime, ponovo van takmičarskog ritma zbog nove povrede, saopštili su iz Barselone.

U zvaničnom izveštaju dalje stoji da je 24-godišnji igrač povredio tetivu levog butnog mišića.

Takođe se dodaje da će od procesa oporavka zavisiti kada će se vratiti na teren.

Podsetimo se, Dembele se tek početkom novembra vratio u tim, posle petomesečne pauze uzrokovane povredom kolena koju je doživeo još tokom Evropskog prvenstva.

 

 

Takođe je o njegovim ne sportskom životu govorio i bivši reprezentativac naše zemlje, nekadašnji član Verdera i Atletiko Madrida, Rade Bogdanović

On je jednom prilikom gostovao u studiju, u emisiji javnog servijsa, gde je isticao kako mu je neshvatljivo ponašanje upravo Usmana Dembelea.

- Apsurd života i vremena u kojem mi živimo, čovek je plaćen sa bonusima 150 miliona evra. Toliko treba Kliničkom centru Srbije da se 7 miliona Srba kvalitetno leči. To je 35% vrednosti Komercijalne banke. FK Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu koji mu je prvo objasnio da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasne da je profesionalni fudbaler i da ne sme noću da gleda porniće i da sa rođacima igra video-igrice – istakao je Rade Bogdanović.

 

 

Pored Dembelea i Kuna Aguera koji je morao na višemesečnu pauzu, povredio se i Seržinjo Dest, saopšteno je danas iz katalonskog kluba. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading