JEL OVO OD MESIJA NAUČIO? Mbape postavio neverovatan USLOV Real Madridu!

Autor:

Sport

04.11.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski mladi i talentovani fudbaler Kilijan Mbape bio je jedna od glavnih tema tokom letnjeg prelaznog roka. I dok su Mesi i Kristijano Ronaldo bombastičnim transferima promenili klubove, Mbape se spremao da ode iz Pariza i prikloni se Real Madridu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Međutim do realizacije transfera nije došlo. "Kraljevski klub" ne želi da nepotrebno baca novac kada, Mbapea može dovesti narednog leta kada će mu isteći ugovor sa PSŽ-om. 

Ipak, dok se to ne dogodi, mladi Francuz gomila svoje zahteve. Kako navodi španski "As", Mbape ima jedan zahtev.

U pitanju je klauzula u ugovoru koja će mu omogućiti da nastupi na Olimpijskim igrama. Naredne su 2024. u Parizu.

Kako dalje prenosi pomenuti izvor, Mbape hteo da zaigra i na nedavno završenim u Tokiju, ali mu čelnici PSŽ-a to nisu dozvolili.

Podsetimo se, legendarni Argentinac Lionel Mesi je pri potpisivanju ugovora sa PSŽ-om zahtevao da u ugovoru postoji stavka po kojoj se klub obavezuje da ga oslobodi kako bi igrao za reprezentaciju Argentine. 

Ukoliko se izbori za nastup na Olimpijskim igrama, to će biti njegovo potencijalno drugo takmičenje tog leta samo nekoliko nedelja nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading