NIKO NIJE IZNAD TIMA: Katai RASPALIO Delije pred meč sa Midtjilandom!

Autor:

Sport

03.11.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju danski Midtjiland, a u meču u Beogradu će biti jači za ključnog igrača Aleksandra Kataija.

Republika

Foto: Starsport

Ivanić, Snanković i Katai

Pobeda bi crveno-belima osigurala narednu rundu u Ligi Evrope, a Katai je dobio zanimljivo pitanje na konferenciji pred meč koji se igra u četvrtak od 21 čas.

Sjajni vezista je rekao kako će njegov tim ići na pobedu i odgovorio Dancima kako svako u timu ima ključnu ulogu.

- Igramo na našem stadionu. Idemo na pobedu, mi smo Crvena zvezda. Nema kalkulacija, za to smo se borili, spremali. Sutra ćemo da ti maksimum da pobedimo i da ispišemo nove stranice istorije Crvene zvezde - rekao je Katai i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Katai naoštren pred Midtjiland

- Videćemo sutra na terenu. Nisam igrao nekoliko utakmica i siguran da to utiče. Ne bih sebe opisao kao ključnu figuru našeg tima. Fudbal nije induvidualni sport tako da sve rezultate koje smo napravili, uradili smo to kao tim. Sutra izlazimo na teren kao ekipa, niko se ne izdiže iznad toga. Da li će neko doprineti tome malo više golom, asistenijom ili odbranom smatram da nas to krasi što smo tim.

Katai ne pridaje mnogo pažnje individualnom učinku, koji se često ističe, zanima ga samo tim.

- Individualni uspeh ništa ne znači bez timskog rezultata. Kao tim pobeđujemo, kao tim gubimo. Ne znači ništa ako ne pobeđujemo, sa jedne strane je lepo naravno. Nama su bitne pobede i tri boda. Da li će postići gol Ivanić ili Kanga nije bitno ili Borjan da odbrani. Mislim da je ključna stvar tim - zaključio je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading