DELIJE NA NOGAMA: Stanković najavio VELIKU NOVINU za Midtjiland!

Autor:

Sport

03.11.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, poručio je da njegovi izabranici mogu da se upišu u klupsku istoriju trijumfom nad danskim Midtjilandom.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crveno-beli bi, sa nova tri boda, praktično obezbedili evropsko proleće.

- Igramo kod kuće, pred našom publikom, na našem stadionu. Imamo mogućnost da obezbedimo sebi proleće u Evropi. Ja verujem da to možemo zato što znam koga imam na raspolaganju, ko će izaći sutra, tako da svi zajedno možemo da ispišemo nove stranice istorije - počeo je Stanković, pa se osvrnuo na remi u Danskoj (1:1).

To je bila prava takmičarska utakmica. Oni su mlada ekipa, dobro postavljena na terenu, imaju individualni kvalitet i ogromnu brzinu. Uspeli smo koliko-toliko da limitiramo sve njihove vrline u Danskoj, to ćemo gledati da uradimo i sutra.

Deki je podvukao da će ovoga puta aktuelni prvak Srbije sve pripremiti do detalja.

- To je mnogo brza ekipa, gledaćemo da limitiramo njihovu brzinu, a posle toga individualni kvalitet. Treba izaći iz svakog duela kao pobednik. Moramo da ispunimo i više od onoga što očekujemo da ćemo dati. Grupa je ta koja dobija i koja gubi. Odigrali smo mnogo utakmica, dobrih i loših, znamo gde su mane, a pre svega znamo gde su naše vrline.

Za kraj, Stanković je obradovao "Delije".

Nisu svi na maksimumu, ali zadovoljavajuće je. Sanogo će danas trenirati, videćemo kako se oseća. Ostali su svi ok, svi su u konkurenciji - zaključio je Stanković.

Podsetimo, duel na stadionu "Rajko Mitić" zakazan je za četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading