STANOJEVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Nije samo Zdjelar, Partizan ZNATNO oslabljen u Gentu!

Autor:

Sport

03.11.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi Genta u okviru 4. kola grupne faze Lige konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred put za Belgiju otkrio je da će crno-beli biti veoma oslabljeni u duelu sa Gentom.

Naime, klub iz Humske neće moći da računa na Lazara Markovića, Filipa Holendera, Sašu Zdjelara i Aleksandra Šćekiča.

- Nažalost imamo dosta problema. Nekoliko igrača neće ni putovati. Zdjelar je već poznat od ranije, Holender još nije spreman, kao i Marković i Šćekić. Prilično smo oslabljeni, dva zadnja vezna nisu u mogućnosti da igraju.

Partizan je u meču u Beogradu poražen sa 1:0, a evo kako je Stanojević još jednom prokomentarisao igru Genta na toj utakmici.

- Oni stalno rotiraju u napadu, to je jedino čime mogu da nas iznenade. Ostalo je sve jasno i nemamo dilema kako treba igrati. Moramo da napravimo rezultat ako želimo prvo mesto, sigurno će biti drugačija utakmica nego ona u Beogradu, a nadam se i da će rezultat biti drugačiji.

Republika

Foto: FK Partizan

Bez Zdjelara u Gentu

Kao što je poznato trener crno-belih zbog crvenog kartona neće moći da vodi tim u Belgiji, a jedno od novinarskih pitanja ticalo se toga da li će se Stanojević u Murinjovom stilu kriti u svlačionici u korpi za veš i tako pomoći svojim igračima.

- Voleo bih iskreno.. Šalu na stranu, sve smo pripremili, ja ću biti pomoćni trener sa tribina i Duljaju, Vukašinoviću i ostalima ću od gore da sugerišem i dajem neke savete.

Stanojević je najavio promene u odnosu na meč u Beogradu.

- Kad izgubite utakmicu logično je da ćete nešto da promenite. Nećemo sad otkrivati koje će to promene biti. Ali, generalno ako izgubite morate nešto da promenite, to smo i uradili i videćemo kako će ispasti.

Partizan će, kao što je Stanojević i rekao, biti bez dva zadnja vezna u Belgiji, te će trener crno-belih najviše problema oko sastavljanja tima imati upravo na toj poziciji.

- Tehnički više nemamo defanzivnih veznih osim Lole Smiljanića, ostali su svi ofanzivnih karakteristika. To su sve normalne stvari, nedostaju nam naravno, ali nema nikakvih problema, svi igrači koji će početi sutra su u dobrom ritmu.

Sa Stanojevićem se na konferenciji za novinare nalazio i Nemanja Miletić, a trener Partizana otkrio je da će defanzivac biti u timu koji će igrati protiv Genta.

- Miletić igra odlično, on će igrati naravno i biće u sastavu.

Republika

Foto: Starsport

U četvrtak svoj meč igraju Flora i Anortozis.

- Prirodno je da bismo voleli da igraju nerešeno. Nije lako nikog pobediti, bilo ko od njih da pobedi, moramo da ih pobedimo opet, pogotovo je teško savladati Floru u Estoniji. Ne razmišljamo trenutno o njima, već smo na nas fokusirani.

Gent je proteklog vikenda doživeo poraz na svom terenu rezultatom 2:0 u okviru belgijskog šampionata.

- Gledao sam svaku njihovu utakmicu posle one u Beogradu. Promašili su penal, pogodili stativu, bili su bolji protivnik, ali sigurno da i oni imaju problema čim ne pobeđuju stalno. Znamo koje su njihove mane i pokušaćemo da ih iskoristimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading