SRBIN DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Kristijan Eriksen se VRAĆA!

Autor:

Sport

02.11.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se glasnije čuje da će Kristijan Eriksen uskoro napustiti Inter iz Milana zbog zdravstvenih problema i ponovo zaigrati za holanski Ajaks.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristija Eriksen ide u Ajaks?

Vezisti Intera je posle srčanog zastoja na Evropskom prvenstvu ugrađen defibrilator, pa po propisima u Italiji ne može da nastavi karijeru u Interu, ali se pojavila druga opcija.

"Korijere delo Sport" prenosi da je Ajaks zainteresovan da dovede Eriksena ako se ispostavi da neće imati nikakvih poteškoća u budućnosti, što znači selede lekarski pregledi i provere. Ako pojača Ajaks, njihov napad u kome već imaju Tadića, Bergvajsa, Alera i Antonija će postati još moćniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Scena kada je Danac pao na teren u meču sa Finskom

Eriksen ima ugovor sa Interom do juna 2024. godine i planiraju da ga prodaju "ispod cene" u januaru, a ukoliko ne uspeju u tome - razmisliće o raskidu ugovora kako bi mogao da ode bez obeštećenja. 

Danac je kao dete stigao iz Danske u Ajaks i za "kopljanike" odigrao 163 utakmice i upisao 32 gola i 65 asistencija, da bi potom 2013. godine prešao u Totenhem. Od januara 2020. je u Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading