NEĆE KAO BATISTUTA: Vlahović RASTUŽIO Firencu!

Autor:

Sport

02.11.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paskvale Padalino, bivši saigrač Gabrijela Batistute, poredio je čuvenog argentinskog golgetera i srpskog napadača Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: Starsport

Centarfor reprezentacije Srbije Dušan Vlahović

Padalino je fasciniran raskošnim talentom asa ljubičastih, ali ipak ne veruje da će "žrtvovati" karijeru zbog Firence, poput Batigola.

Ima potencijal da mu se približi. Bati je bio gladan, ciljao je da bude pobednik i ostvarenje konkretnih planova. Ali je možda ostavio karijeru po strani zbog Firence. Vlahović verovatno neće žrtvovati karijeru, razmišljaće o budućnosti. Ako ga velika imena budu tražila, jedna misao će presuditi. Zavisi, ponavljam, od projekata koji mu budu bili predočeni, ne isključivo od ponuđenog novca - rekao je nekadašnji igrač ljubičastih.

Ponuda koju je dobio od Fjorentine je bila vrlo primamljiva (40.000.000 za pet godina bruto), ali jasno je da igrač kao on, kada odbije tako nešto, ima sijaset alternativa. Po mom mišljenju, neće biti značajna razlika u zaradi ako Fiorentina odluči da ga proda u januaru, a ne u junu. Jedino ako u januaru stigne neka senzacionalna ponuda, ali u protivnom, ja bih ga zadržao do kraja sezone, a onda analizirao šta dalje - jasan je Paskvale Padalino.

Podsetimo, Vlahović je u tekućoj sezoni već postigao deset pogodaka za Fiorentinu u svim takmičenjima, a za vikend je bio strelac het-trika protiv Specije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading